kedves cimborák!

 

ismét szeretnék veletek megosztani pár hasznos információt:

HONNAN IS VAGYUNK KITILTVA?, avagy kutyát bevinni tilos!

először is sok-sok budapesti étterem és szórakozóhely nem tűr meg minket a területén. például a király utcában lévő frici papa éttermébe tilos betennünk a lábunk. rossz hírük van a kínai és koreai éttermeknek is, ezeken a helyeken se nagyon próbálkozzatok. jó tapasztalatom van viszont a kertész utcai SZIMPLÁval, ahol szívesen látnak minden ebet, sőt, engem még egy tál vízzel is megkínáltak. éljen!

aztán például nem engednek be kutyákat a legtöbb budapesti piacra sem. valószínűleg ezt azoknak a kutyatársainknak köszönhetjük, akik nem bírtak magukkal és lopkodtak a pultokról. srácok, önmegtartóztatás!

és ott vannak még a strandok. nyáron az emberek számára kiépített strandokról, kijelölt fürdőhelyekről szinte kivétel nélkül ki vagyunk tiltva. a balatonba leginkább csak a titkos, a tóban végződő utcákon át juthatunk be, míg a velencei tó esetében sokkal könnyebb a dolgunk. a fővároshoz közel tudom ajánlani az omszki tavat vagy a dunaharaszti környékén fekvő bányatavakat. jó pancsolást!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenfalkam.blog.hu/api/trackback/id/tr1003441393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b.e.n.c.e... 2011.12.05. 23:16:25

figyelem! mi múltkor el akartunk menni sétálni a Károlyi Kertbe (V. ker.), és elképedve láttam, hogy onnan is ki vannak tiltva a kutyák. értem én hogy sok a kisgyerek, de könyörgöm, ez már igazán felháborító!

Reddi 2011.12.05. 23:19:39

kedves b.e.n.c.e...!
valóban, a Károlyi Kert is tiltott terület, köszönöm, hogy szólt.
de ne mérgelődjön ezen, hiszen onnan már olyan közel a dunapart!
szép estét!
süti beállítások módosítása